Corona Perikelen

Vanaf aanstaande woensdag 12 augustus 2020 zal bij ons ook de nieuwe regelgeving ingaan. Dit houdt in dat het verplicht wordt om te reserveren; dit kan zowel telefonisch dan wel aan de deur. Vanaf deze datum is het tot de volgende wijziging niet toegestaan zelf plaats te nemen aan onze tafels zowel binnen als buiten op het terras, maar wij begeleiden u natuurlijk graag naar een vrije en gedesinfecteerde tafel. Hierbij zult u wel minimaal uw naam en telefoonnummer moeten achterlaten.

Hierbij citeren wij koninklijke horeca nederland;

"Vanaf 10 augustus: Reservering verplicht, gezondheidscheck en vaste zitplaatsen
Ook worden een aantal maatregelen teruggedraaid; de horeca gaat voor binnen én buiten, ongeacht de omvang van de horecagelegenheid, werken op basis van reservering (vooraf of aan de deur), een gezondheidscheck en het toekennen van een vaste zitplaats (placering) aan een tafel of aan de bar. Daaraan toegevoegd worden horecaondernemers gevraagd de naam en contactgegevens van gasten te noteren voor een eventueel bron- en contactonderzoek. We zijn nog in afwachting van de uitwerking met betrekking tot de registratieplicht. Zodra er meer bekend is over hoe die registratieplicht er precies uit moet gaan zien, zullen we dit met jullie delen. Gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek."
 

Wij hopen u natuurlijk in grote getale te mogen verwelkomen maar houdt er rekening mee dat er maar een beperkt aantal zitplaatsen binnen beschikbaar zijn.
Leuker kunnen we het niet maken, maar wel gezelliger.

Team CoralieDeze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.