Ons Bedrijf

Coralie: “Omdat we perfectionistisch zijn, maken we deze keuze.”

UITHUIZERMEEDEN – Bij cafetaria’s Coralie in zowel Roodeschool als Uithuizermeeden staat kwaliteit voorop. Om die kwaliteit ook in de toekomst te kunnen waarborgen, besluiten de eigenaren Cor en Alie om vanaf 1 mei verder te gaan met één locatie, en dat is de cafetaria/lunchroom Coralie in Uithuizermeeden.
 

De manier waarop ze een cafetaria willen runnen.
“De zaak in Roodeschool draait goed, dus daar ligt het zeker niet aan”, legt Cor uit. “Het gaat vooral om de manier waaróp we een cafetaria willen runnen. Alie en ik zijn beiden perfectionistisch, we willen een goed product met persoonlijke service neerzetten. We willen een betere gastheer en gastvrouw zijn, en we zijn ervan overtuigd dat we dat beter doen als we op één locatie verdergaan.”
 

Focus op de plannen in Uithuizermeeden.
Naast hun cafetaria in Roodeschool openden Cor en Alie twee jaar geleden ook een cafetaria/ lunchroom in Uithuizermeeden. De keuze om een tweede zaak te openen, kwam vooral voort uit ruimtegebrek in Roodeschool. Zo is in Uithuizermeeden meer ruimte om à la carte te eten en bij elkaar aan tafel te zitten. Achter in de zaak is een zaaltje ingericht dat gebruikt wordt voor kleine familiebijeenkomsten, vergaderingen of kinderfeestjes. En er zijn meer plannen. Zo wil Cor in de toekomst ook pannenkoeken, lunchpakketjes of zelfs een stamppotbuffet aanbieden. “Voor die toekomstplannen hebben we focus nodig en daarom maken we heel bewust de keuze om in Uithuizermeeden verder te gaan en in Roodeschool te stoppen”, vertelt Cor. “Hoe moeilijk die beslissing voor ons ook is.”
 

Dankbaar om in Roodeschool te zijn begonnen.
14 jaar geleden openden Cor en Alie de deuren van hun cafetaria in Roodeschool. Al die tijd hebben ze met veel plezier en enthousiasme de cafetaria in hun dorp gerund. Vanaf dag één klikte het tussen de inwoners van Roodeschool en de cafetaria. Bij de opening hebben ze ijs uitgedeeld op de basis-school, herinnert Alie zich. “Ook zijn we al jaren sponsor van de voetbalclub. We hebben veel te danken aan Roodeschool en de mensen daaromheen. Het voelt toch een beetje alsof je een kind ziet opgroeien dat nu uit huis gaat”, vertelt Alie.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.